menumenu
BasketBasket
לא נבחרו מוצרים להזמנה.

אז למה התפוח עץ עקוץ,ולמה כן כדאי לאכול ממנו?

אז למה התפוח עץ עקוץ,ולמה כן כדאי לאכול ממנו?אז למה התפוח עץ עקוץ,ולמה כן כדאי לאכול ממנו?

אז למה התפוח עץ עקוץ,ולמה כן כדאי לאכול ממנו?

 

התפוח עץ בתמונה נראה עסיסי, גם החרקים חושבים ככה. הצבע האדום מגרה אותם , חם, וגם אני כמוהם הייתי שמח לאכול תפוח עץ מרענן.

 

אם פעם יצא לכם לבלות בצימרים במושבים בצפון ובשעות הלילה שמעתם רעש כמו של גנרטור שעובד עד אמצע הלילה, דעו לכם ששמעתם מגדלי נשירים קונבנציונליים מרססים בלילות.

כך הם דואגים לפרי שלהם שלא יהיה עקוץ. כן, לכל פרי יש את האויב שלו. ביום החרקים (כמונו) מסתתרים מקרני השמש אבל בשעות הלילה הקרירות החרקים מגיחים ועוקצים.

 

כידוע בחקלאות האורגנית לא ניתן לרסס ולכן יש לעיתים פירות עקוצים ופחות יפים. למרות החסרון האסטתי,
בטעם הפרי האורגני מנצח כי הוא טבעי.
בפירות שקונים בסופר יש הורמונים ,כימיקלים וחומרים אחרים שגורמים לפרי להראות טוב, אבל פוגעים בטעם. לכן לפעמים הפירות מהסופר הם קצת בטעם של פלסטיק.
 

כאמור את העקיצה מגלפים עם סכין קטנה ואז ניתן ליהנות מטעם של תפוח עץ אמיתי עסיסי מגידול מקומי וגם לא יקר. 

בתאבון Cool 

כל הזכויות שמורות © - ערן אורגניעיצוב אתרים - Studio Shlomit Toledo Webnology - בניית אתרים
back_to_top
חזורסיים הזמנה
שכחתי סיסמאהכנס את כתובת האימייל שלךשלח