ערן אורגני | אז למה התפוח עץ עקוץ,ולמה כן כדאי לאכול ממנו?
menumenu
BasketBasket
לא נבחרו מוצרים להזמנה.

אז למה תפו"ע סאן דאונר עם פגמים קלים,ולמה כן כדאי לאכול ממנו? כי הוא עסיסי ו מדהים

אז למה תפו"ע סאן דאונר עם פגמים קלים,ולמה כן כדאי לאכול ממנו? כי הוא עסיסי ו מדהיםאז למה תפו"ע סאן דאונר עם פגמים קלים,ולמה כן כדאי לאכול ממנו? כי הוא עסיסי ו מדהים

אז למה התפוח עץ צריך קוסמטיקאית,ולמה כן כדאי לאכול ממנו?

 

תפוחי העץ סאן דאונר מגיעים מרמת הגולן טריים ממש מהעץ. כיוון שהם גדלים בין 4-5 חודשים על העץ מרגע החנטה על הקליפה יש לעיתים בעיות עור קלות שכן הם עוברים את כל הקיץ החם ולעיתים מתפתחות על הקליפה החיצונית גולות ו כתמים. 

לכל תפוחי העץ יש את זה רק שאלו אורגנים לא מרוססים ו ככה כל התפוע היו נראים אילולא מישהוא היה דואג להשתמש בחומרים כימיים כאלו ואחרים.

הפגמים האלו ניתנים לאכילה ו אין שום חשש או בעיה אהמהמה התפוע מדהים ו מי שמעונין פשוט מקלף את הקליפה ו נהנה

 

 

 

כידוע בחקלאות האורגנית לא ניתן לרסס ולכן יש לעיתים פירות עם פגמים ופחות יפים. למרות החסרון האסטתי,
בטעם הפרי האורגני מנצח כי הוא טבעי.
בפירות שקונים בסופר יש הורמונים ,כימיקלים וחומרים אחרים שגורמים לפרי להראות טוב, אבל פוגעים בטעם. לכן לפעמים הפירות מהסופר הם קצת בטעם של פלסטיק.
 

כאמור את הפגם מגלפים עם סכין קטנה ואז ניתן ליהנות מטעם של תפוח עץ אמיתי עסיסי מגידול מקומי וגם לא יקר. 

בתאבון Cool 

כל הזכויות שמורות © - ערן אורגני
back_to_top
התחברלקוח חדש
שכחתי סיסמאהכנס את כתובת האימייל שלךשלח