סוכר דמררה הוא למעשה סוג של סוכר גולמי שנוצר כמוצר לוואי בתהליך עיבוד טחינת והוצאת המולסה מהסוכר. יש בו את מחצית מספר הקלוריות שבסוכר הלבן והוא נחשב לכן לבריא יותר או מזיק פחות.
חדש מהשבוע הקרוב הוספנו אפשרות לאספקה של מישלוח ב יום שישי עד הצהרים המוקדמים. החל מתאריך- 20.7.18 הקרוב ניתן להזמין מישלוחים ב אזור גוש דן רבתי.
תפוחי האדמה האורגניים שונים בהתנהגותם מחבריהם הלא אורגניים. זה טבעי, הם אורגניים :-). רוצים לדעת למה? הסיבה די פשוטה. הם הרבה יותר מחוברים לעונות השנה החקלאיות ואין בהם חומרים משמרים. למה הכוונה? קראו בהמשך הפוסט.